Hod za ŽIVOT!

Slikovni rezultat za hod za život 2017

Dragi župljani, pridružimo se nacionalnom Hodu za život koji će se ove godine održati, 20. svibnja, u 10 sati u Zagrebu i u Splitu.

Prošle godine više od 15 000 ljudi koji su sudjelovali u Hodu svojim miroljubivim nastupom, pjesmom i veseljem pokazali veliko dostojanstvo. To je ono što je najviše oduševilo! Cijeli je događaj zračio optimizmom i povjerenjem u život i Hrvatsku!

Pridružimo se u subotu, 20.5.2017. u Splitu od 10-14 sati.

Hodom za život svima se želi omogućiti izražavanje podrške nerođenoj djeci, svakom djetetu, majci, ocu, obitelji i Hrvatskoj koja voli obitelji i djecu!

Hodajmo za život i Hrvatsku, zajedno, kako bi odaslali pozitivnu poruku o onome što je zaista važno i što traži zalaganje svih razina društva.

Cilj Hoda za život je skretanje pozornosti na poštivanje svakoga ljudskog života – od začeća do prirodne smrti. Pravo na život temeljno je ljudsko pravo i preduvjet svakoga drugog ljudskog i građanskog prava.

Povezana slika

U Splitu se nalazimo ispred crkve Gospe od Zdravlja preko Marmontove pa do Rive, hodamo ZA život.

Vidimo se!

Dođite sa svojom djecom, roditeljima, bakama, djedovima, prijateljima. Svi kojima je stalo do života, do majki i do obitelji u Hrvatskoj su dobrodošli. 🙂

Više informacija na službenoj web stranici.